Over ons

Het Schouder Expertise Centrum is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van (sub)acute en chronische schouderklachten.

Loopt u in uw vrije tijd, werk, sport en/of hobby tegen fysieke beperkingen aan en wilt u uw vitaliteit verbeteren? In het Schouder Expertise Centrum kunt u vertrouwen op de beste, doelmatige behandeling, zodat u snel verlichting van uw schouderklachten ervaart.

Niet voor niets helpen we patiënten uit de wijde omgeving bij hun herstel en het oppakken van hun dagelijkse activiteiten, ook na een schouderoperatie. Door op tijd in te grijpen, kan een operatie vaak worden voorkomen.

Daarnaast voeren we veel second opinions uit voor patiënten en/of hun behandelaars.

Ons team

Schouderklachten zijn vaak complex. Afhankelijk van de oorzaak en ernst van uw klachten, wordt u geholpen door een gespecialiseerd schouderfysiotherapeut of een team van behandelaars. Uw behandelteam kan naast de fysiotherapeuten van het Schouder Expertise Centrum, onder andere bestaan uit ergotherapeuten, orthopeden en specialisten van de pijnpoli. Binnen het multidisciplinair team bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de beste behandeling.

Kwaliteit

Wij zijn trots op de waardering die wij krijgen van patiënten en behandelaars.

Onze expertise komt tot uiting in:
– tevreden patiënten;
– hoog kwalitatieve behandeltrajecten;
– transparant en kostenefficiënt;
– veel verzoeken tot second opinions;
– samenwerking met zorgpartners en universitaire centra en ziekenhuizen.

Alle fysiotherapeuten staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast is het Schouder Expertise Centrum aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord-Brabant en European Society for Shoulder en Elbow Surgery (EUSSER).