Doe de gratis Quickscan

Een eerste inventarisatie
van uw klacht

Patiënten over ons

Hieronder leest u enkele ervaringen van patienten. Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Neem dan contact op.

Ik heb het Schouder Expertise Centrum als zeer professioneel ervaren. Oplossingsgericht, deskundig en met aandacht voor het persoonlijke. De behandeling en adviezen hebben hun meerwaarde absoluut bewezen!

Mark Wijnhoven

Maandenlang had ik in toenemende mate last van een pijnlijke schouder, uiteindelijk zo erg dat ik mijn linkerarm nauwelijks meer kon gebruiken. Tillen ging niet meer en zelfs aankleden was moeilijk. Op advies van een fysiotherapeut heb ik een afspraak gemaakt met Dennis van Poppel van het Schouder Expertise Centrum. Direct na het eerste, hoofdzakelijk diagnostisch bedoelde consult, zette het genezingsproces in. Nu - na in totaal vijf bezoeken - ben ik nagenoeg klachtenvrij en kan ik mijn arm weer normaal gebruiken. De behandeling is nu afgesloten en ik heb wat oefeningen meegekregen om de laatste restjes weg te werken en om te voorkomen dat de klachten terugkomen.
Ook niet onbelangrijk: middels een prachtige app op zijn iPad heeft Dennis mij laten zien wat de oorzaak van mijn klachten was en wat ik kan doen om herhaling te voorkomen. Met een aantal foto’s op mijn smartphone heeft hij mij aanwijzingen meegegeven voor een correcte uitvoering van de oefeningen. Helemaal geweldig!
Kernwoorden: professioneel, deskundig, gedreven, communicatief.

Jan Willem Hendriks

Na mijn schouderoperaties ben ik terechtgekomen bij Schouder Expertise Centrum Eindhoven. Ik ben onder behandeling bij Dennis van Poppel.
De behandelingen van Dennis komen op mij heel prettig en professioneel over. Het resultaat was snel te zien en de klacht(en) zijn bijna nihil te noemen. Ook mijn orthopedisch chirurg dokter Visser is zeer te spreken over de behandelwijze van Dennis van Poppel.

Harun Ozcelik

Sinds September 2013 ben ik in behandeling bij Dennis van Poppel voor diverse klachten. Ik ben uiterst tevreden en ervaar de therapie als zeer deskundig en prettig.

Yvonne van de Ven-Smits

Na anderhalf jaar met diverse onderzoeken en behandelingen, zonder voldoende resultaat, ging ik in april 2015 met mijn pijnlijke rechterarm naar het Schouder Expertise Centrum. Daar volgde al snel een heldere diagnose. Na acht behandelingen en duidelijke oefeningen voor thuis, was ik in juli van de pijn af! Hier ben ik heel blij mee.

Riet van der Linden