Onderzoek Schouder Expertise Centrum

By februari 15, 2017Nieuws

Geachte collega’s,

Het schouderexpertisecentrum (SEC) voert een onderzoek uit naar de krachtsverhoudingen tussen endorotatoren en exorotatoren bij schouderpatiënten. Hierbij willen wij uw medewerking vragen bij patiëntenwerving.

Voor uw patiënt betekent het onderzoek een eenmalig bezoek aan het Schouder Expertise Centrum. Hierbij wordt de kracht van de endorotatoren en de exorotatoren bepaald, een vragenlijst afgenomen en worden enkele aanvullende vragen gesteld. Dit zal ongeveer 5-10 minuten in beslag nemen. Deelname aan het onderzoek brengt geen extra kosten met zich mee.
De gegevens die we tijdens het onderzoek verzamelen, worden anoniem gebruikt voor een afstudeerscriptie en een wetenschappelijk artikel. De zorg voor patiënten met schouderklachten zal hierdoor kwalitatief verbeteren zodat een gerichtere en efficiëntere interventie plaats kan vinden.

Praktische informatie:
Onderzoek vindt plaats in de periode van 14 februari t/m 10 maart 2017. Aanmelding is telefonisch mogelijk via 085-7823600. De patiënt kan zelf contact opnemen en er zal een afspraak worden ingepland. Bijgevoegd een patiëntenfolder ter informatie voor de patiënt en een folder met achtergrondinformatie voor uzelf.

Schouder Expertise Centrum Eindhoven
Vijfkamplaan 8 (trap op, 1e verdieping Fitland)
5624 EB Eindhoven
Telefoonnummer: 085-7823600

Voor meer informatie en/of vragen: nadine@schouderexpertisecentrum.nl , dennis@schouderexpertisecentrum.nl
www.schouderexpertisecentrum.nl

met vriendelijke groeten,

Drs. Dennis van Poppel
(sportfysiotherapeut, manueel therapeut, bewegingswetenschapper)

Leave a Reply